Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

Campionatele Europene de gimnastică artistică vor avea loc în decembrie. UEG a schimbat gazda, din Baku în Mersin

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19503848/1/gim.png

Forul european de gimnastică (UEG) a anunţat, luni, că ediţia din 2020 a Campionatelor Europene artistice va avea loc aşa cum a fost stabilit, în luna decembrie, însă gazda competiţiilor a fost schimbată la Mersin (Turcia).

Campionatele Europene de gimnastică artistică, amânate şi ele din luna mai, erau programate la Baku, la aceleaşi date, iar în urmă cu o săptămână, UEG anunţa că va mai purta discuţii cu organizatorii.

Aşa cum programase, luni a fost anunţat că Baku nu va mai fi gazda, ci oraşul turcesc Mersin, iar datele rămân neschimbate, adică între 9-13 decembrie cele masculine, respectiv între 17-20 decembrie cele feminine.

Campionatele Europene de gimnastică ritmică vor avea loc aşa cum a fost stabilit la ultima decizie din iunie, între 26-29 noiembrie (Kiev), însă la niciuna din aceste trei competiţii nu vor avea loc şi calificări olimpice, după cum UEG preciza în 28 septembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele