Ultima oră
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea

Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Varşovia se văd EXCLUSIV pe Look Sport! Reprezentanţii României şi programul transmisiunilor

Sporturi Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

Camionatele Europene de Tenis de Masă 2020 se dispută între 22 şi 27 iunie 2021, iar finalele sunt transmise în direct de Look Sport.

Începând de vineri, 25 iunie, pe posturile Look ai parte de toată acţiunea de la Varşovia. Turneul a  fost programat iniţial în septembrie 2020, însă a fost amânat din cauza situaţiei generate de pandemia de coronavirus.

România este reprezentată de nouă sportivi la Campionatul European, care vor intra în cursa pentru medalii, atât la simplu, cât şi la dublu.

Meciurile au loc în Centralny Ośrodek Sportu Torwar.

Delegaţia României de la Campionatele Europene

  • Feminin: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Monteiro Dodean, Andreea Dragoman, Adina Diaconu
  • Masculin: Ovidiu Ionescu, Rareş Şipos, Hunor Szocs, Eduard Ionescu
  • Antrenori: Viorel Filimon, Elena Sebe, Andrei Filimon, Ionuţ Seni

Programul meciurilor Look Sport+
Vineri, 25 iunie, de la 10:30, 11:40, 13:15, 22:05
Sâmbătă, 26 iunie, de la 11:00, 12:30, 14:10, 17:00, 18:30, 20:40
Duminică, 27 iunie, de la 11:30, 13:10, 16:30
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele