Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Campionatul European de handbal masculin începe joi, în Ungaria şi Slovacia. România a ratat încă un turneu final

Handbal Publicat pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20548819/1/euro-1024x683.png

Campionatul European de handbal masculin debutează joi, în Ungaria şi Slovacia, cu 24 de echipe la start. Naţionala României a ratat şansa participării încă din preliminarii, după ce nu s-a mai calificat la un turneu final din 1996.

Va fi a 15-a ediţie a CE, ultimul trofeu fiind adjudecat de Spania.

Cele 24 de echipe au fost împărţite în şase grupe, cu meciuri programate în această fază între 13-18 ianuarie, în cinci oraşe. Va urma faza grupelor principale, între 20-26 ianuarie, la Budapesta şi Bratislava, iar apoi, doar la Budapesta, semifinalele şi meciul pentru locurile 5-6 (28 ianuarie), respectiv finalele pentru medalii în 30 ianuarie, la Budapesta.

Ediţia din acest an se va derula sub semnul pandemiei de COVID-19, iar mai multe echipe care vor evolua în Ungaria s-au plâns deja de lejeritatea cu care sunt implementate restricţiile sanitare în această ţară.

România a ratat încă o calificare la un turneul final, iar ultima sa participare a fost în 1996. La ediţia din 2022, singurii reprezentanţi ai României vor fi arbitrii Bogdan Stark şi Romeo Ştefan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele