Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Campionatul European de handbal masculin începe joi, în Ungaria şi Slovacia. România a ratat încă un turneu final

Handbal Publicat pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20548819/1/euro-1024x683.png

Campionatul European de handbal masculin debutează joi, în Ungaria şi Slovacia, cu 24 de echipe la start. Naţionala României a ratat şansa participării încă din preliminarii, după ce nu s-a mai calificat la un turneu final din 1996.

Va fi a 15-a ediţie a CE, ultimul trofeu fiind adjudecat de Spania.

Cele 24 de echipe au fost împărţite în şase grupe, cu meciuri programate în această fază între 13-18 ianuarie, în cinci oraşe. Va urma faza grupelor principale, între 20-26 ianuarie, la Budapesta şi Bratislava, iar apoi, doar la Budapesta, semifinalele şi meciul pentru locurile 5-6 (28 ianuarie), respectiv finalele pentru medalii în 30 ianuarie, la Budapesta.

Ediţia din acest an se va derula sub semnul pandemiei de COVID-19, iar mai multe echipe care vor evolua în Ungaria s-au plâns deja de lejeritatea cu care sunt implementate restricţiile sanitare în această ţară.

România a ratat încă o calificare la un turneul final, iar ultima sa participare a fost în 1996. La ediţia din 2022, singurii reprezentanţi ai României vor fi arbitrii Bogdan Stark şi Romeo Ştefan.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele