Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Râşnov, exclusiv pe Look Sport+!

Auto-Moto Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20184631/1/campionatul-national-de-viteza-in-coasta.jpg

Look Sport+ va transmite în exclusivitate, duminică, începând cu ora 13.00, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Râşnov.

Această întrecere, derulată sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, reprezintă una dintre cele mai vechi competiţii sportive automobilistice atestate în România.

Fiecare concurent va urmări să obţină cel mai bun timp pe traseul oferit de Râşnov, una dintre cele mai frumoase etape ale Campionatului Naţional.

La start se vor alinia maşini din mai multe clase, una dintre cele mai spectaculoase fiind cea la care participă monoposturi, dar nu vor lipsi nici maşinile modificate sau cele apropiate din punct de vedere tehnic de echiparea din fabrică.

Etapa de la Râşnov este a doua a Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele