Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

”Când nu o să mai fiu în lot, înseamnă că am plecat”. Transferul pe bani mulţi din Casa Liga 1 întârzie să se facă

Farul Constanta Publicat pe 14 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19480831/1/rps4028.jpg

Gabriel Iancu a declarat la finalul meciului Viitorul – Craiova că deocamdată nu a semnat cu Al Ahli Doha. Nici el şi nici clubul constănţean nu au parafat actele, astfel că mai aşteaptă. Atacantul a lăsat de înţeles, însă, că sunt şanse foarte mari ca mutarea să se facă zilele următoare.

Gabi Iancu a vorbit şi despre prestaţia modestă a Viitorului cu Craiova, într-un meci pe care l-a pierdut cu 4-1.

Au avut superioritate numerică, asta e. Am pierdut meciul. Sunt sigur că Artean nu a vrut să intre aşa, cred că nu a analizat bine distanţa şi timpul de deplasare. Nu dăm vina pe el, putea să ni se întâmple oricăruia dintre noi. Noi credeam că am pregătit bine meciul. E abia începutul campionatului şi putem să sperăm la meciuri bune.

Nu am semnat cu nimeni, sunt aici. O să aflaţi când plec. Când nu o să mai fiu în lot, înseamnă că am plecat. Dacă nu am văzut semnătura mea sau a clubului pe hârtie, nu are rost să mai vorbesc deocamdată despre asta. O să mă concentrez să joc cât mai bine pentru mine şi pentru club”.  

Cariera lui Gabi Iancu, 26 de ani, pare că va continua în Qatar, la Al Ahli Doha, după ce clubul din Zona Golfului s-ar fi înţeles cu clubul condus de Gică Popescu şi Gică Hagi. Iancu a fost lăsat pe bancă la meciul cu FCSB tocmai pentru a nu risca o accidentare şi a nu rata transferul de 800.000 de euro la Al Ahli Doha, unul dintre cele mai puternice cluburi din Qatar.

Venit liber de contract vara trecută, revitalizat în stiul propriu de Gică Hagi, Iancu ar putea merge la locul al nouălea din 12 în sezonul trecut al campionatului qatarez, acolo unde va fi antrenat de muntenegreanul Nebojsa Jovovic. Evident, reţeta financiară este superioară celei de la Viitorul, acolo unde Hagi a impus un plafon salarial de 5.000 de euro şi se bazează mai mult pe primele pentru meciuri şi obiectiv.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele