Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

”Când nu o să mai fiu în lot, înseamnă că am plecat”. Transferul pe bani mulţi din Casa Liga 1 întârzie să se facă

Viitorul Publicat pe 14 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19480831/1/rps4028.jpg

Gabriel Iancu a declarat la finalul meciului Viitorul – Craiova că deocamdată nu a semnat cu Al Ahli Doha. Nici el şi nici clubul constănţean nu au parafat actele, astfel că mai aşteaptă. Atacantul a lăsat de înţeles, însă, că sunt şanse foarte mari ca mutarea să se facă zilele următoare.

Gabi Iancu a vorbit şi despre prestaţia modestă a Viitorului cu Craiova, într-un meci pe care l-a pierdut cu 4-1.

Au avut superioritate numerică, asta e. Am pierdut meciul. Sunt sigur că Artean nu a vrut să intre aşa, cred că nu a analizat bine distanţa şi timpul de deplasare. Nu dăm vina pe el, putea să ni se întâmple oricăruia dintre noi. Noi credeam că am pregătit bine meciul. E abia începutul campionatului şi putem să sperăm la meciuri bune.

Nu am semnat cu nimeni, sunt aici. O să aflaţi când plec. Când nu o să mai fiu în lot, înseamnă că am plecat. Dacă nu am văzut semnătura mea sau a clubului pe hârtie, nu are rost să mai vorbesc deocamdată despre asta. O să mă concentrez să joc cât mai bine pentru mine şi pentru club”.  

Cariera lui Gabi Iancu, 26 de ani, pare că va continua în Qatar, la Al Ahli Doha, după ce clubul din Zona Golfului s-ar fi înţeles cu clubul condus de Gică Popescu şi Gică Hagi. Iancu a fost lăsat pe bancă la meciul cu FCSB tocmai pentru a nu risca o accidentare şi a nu rata transferul de 800.000 de euro la Al Ahli Doha, unul dintre cele mai puternice cluburi din Qatar.

Venit liber de contract vara trecută, revitalizat în stiul propriu de Gică Hagi, Iancu ar putea merge la locul al nouălea din 12 în sezonul trecut al campionatului qatarez, acolo unde va fi antrenat de muntenegreanul Nebojsa Jovovic. Evident, reţeta financiară este superioară celei de la Viitorul, acolo unde Hagi a impus un plafon salarial de 5.000 de euro şi se bazează mai mult pe primele pentru meciuri şi obiectiv.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele