Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Când vor fi finalizate lucrările pentru stadionul de 16 milioane de euro? Anunţ din partea unui oficial

Chindia Târgoviște Publicat de Emanoil Ursache pe 20 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20474442/1/90f74d6c-b607-4ddb-9ab2-5e02a6815fe0.jpg

Preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Ghergu, a anunţat un nou termen pentru finalizarea lucrărilor la noul stadion ”Eugen Popescu”, arenă care trebuia să fie terminată vara trecută.

Ghergu este sigur că trupa antrenată de Emil Săndoi va putea să joace la Târgovişte din sezonul viitor, existând posibilitatea ca stadionul să fie gata chiar în stagiunea curentă. În prezent, Chindia îşi dispută meciurile de pe teren propriu la Ploieşti.  

”Se lucrează intens la noul stadion. Sperăm să putem evolua acolo cât mai devreme. Tribuna veche e gata într-o lună, la cealaltă se lucrează.

Eu prefer ca toate lucrările să fie finalizate aşa cum trebuie şi sezonul viitor să putem evolua acolo. Asta e preferinţa mea. Însă cu cât mai repede, cu atât mai bine. Cu siguranţă, sezonul viitor Chindia va avea un nou stadion!

Există posibilitatea ca proiectul să fie gata mai repede, poate chiar pe parcursul acestui sezon.”, a declarat Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei Târgovişte, pentru Gazeta Sporturilor.

Oficialul se aşteaptă ca arena cu aproximativ 9.000 de locuri să aducă un impact uriaş pentru echipă.

”Impactul va fi uriaş! Ne dorim foarte mult să ne întoarcem acasă, pentru că e deja al 3-lea sezon în care suntem nevoiţi să ne mutăm în alte părţi.”, a mai mărturist Ghercu, conform sursei citate.

16 milioane de euro reprezintă suma totală alocată reconstrucţiei stadionului ”Eugen Popescu”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri