Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

Cantonament la munte pentru FCSB. Unde se vor pregăti elevii lui Dinu Todoran pentru Conference League

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20234395/1/fcsb.jpg

FCSB va efectua cantonamentul de vară la Poiana Braşov, informează DigiSport. Va fi primul contact pentru Dinu Todoran cu lotul, unde vor fi prezente trei nume noi: Andrei Cordea (21 de ani), Alexandru Creţu (29 de ani) şi Stipe Vucur (29 de ani).

”Roş-albaştrii” se vor pregăti la munte pentru turul II preliminar al Conference League, unde sunt capi de serie. Dintre potenţialii adversari nu există niciun nume de speriat.

Gigi Becali mai vrea transferuri

FCSB continuă să se întărească pentru sezonul următor şi a mai luat un fundaş central, după achiziţionarea lui Alexandru Creţu. Patronul Gigi Becali a declarat că e vorba de un apărător de bagarit, 1.95 m, din liga a doua din Germania.

Fundaşul luat de FCSB este Stipe Vucur (29 de ani). Însă, el nu a jucat în liga a doua din Germania ultima dată, ci în liga a treia, la Hallescher FC. Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau sunt alte echipe pentru care a mai evoluat fundaşul cu dublă cetăţenie, austriacă şi croată. Cu doar câteva zile înainte a fost rezolvată şi aducerea lui Alexandru Creţu, care a venit liber de contract, ultima oară evoluând la Maribor.

Gigi Becali nu se lasă şi a anunţat că vrea să îi transfere pe Dumiter de la Sepsi şi pe Stancu, care are şanse mari să se despartă de Genclerbirligi, grupare ce a retrogradat în liga a doua a Turciei. De asemenea, marele vis al patronului rămâne de Constantin Budescu, despre care presa arabă a scris duminica trecută ca va rezilia acordul cu Damac.

„Am terminat cu Creţu, azi am terminat şi cu croatul, neamţ (n.n. Stipe Vucur). Mai rămâne Bogdan Stancu şi ăsta… Dumiter. Şi la Budescu, dar Budescu e ceva special, noi avem nevoie de atacant acum. Treaba lui ce zice Marius Şumudică, el zice şi el, aşa crede el, eu zic că-l aduc pe Bogdan Stancu, 90% e adus, a venit băiatul la mine acasă”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele