Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

Capăt de linie pentru Quique Setien la Barcelona? Anunţul care îi dă fiori antrenorului sosit de la Betis Sevilla

Fotbal Internațional Publicat pe 3 apr 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19324636/1/quique-setien.jpg
 
Quique Setien ar putea fi nevoit să plece de la Barcelona, deşi a venit abia înaintea debutului ediţiei de campionat 2019-2020. Cel puţin asta spune unul dintre candidaţii la la preşedinţia clubului catalan, Victor Font. Acesta va candida la viitoarele alegeri urmând să-l înfrunte pe Josep Bartolomeu, actualul preşedinte al grupării blaugrana.
 
Într-un interviu pentru la postul de radio RAC1, Font a anunţat că dacă va câştiga alegerile îl va numi în locul lui Setien pe Xavi Hernandez.
”Îmi place Quique Setien, îmi place filosofia sa dspre fotbal. Dacă îl vom confirma ca antrenor în cazul în care câştigăm alegerile? Nu e vorba despre un singur om, ci despre puterea de a lua deciziile potrivite”, s-a exprimat diplomat Font, după care a punctat decesiv: ”Xavi antrenor? Ei bine, dacă se poate ca el să vină, va veni Xavi!”.
 
Victor Font este în prezent CEO şi membru în Consiliul de Administraţie al grupului Delta Partners. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri