Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

Căpitanul Astrei regretă demiterea antrenorului Eugen Neagoe. Găman: “Sper ca în sezonul viitor să fie un moment zero. Oamenii deştepţi învaţă din greşeli”

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20179436/1/rps4715.jpg

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, după ce s-a impus la loviturile de departajare în ‘Ştefan cel Mare’ cu Dinamo, în direct pe Look Sport+. Căpitanul Astrei, Valerică Găman, a declarat că regretă demiterea antrenorului Eugen Neagoe, întrucât este şi vina jucătorilor pentru seria negativă din ultima perioadă. Fundaşul central a subliniat că au fost făcute multe greşeli în cadrul clubului, care nu trebuie repetate în sezonul următor, cu trimitere la problemele financiare ale giurgiuvenilor.

După 1-0 pentru Astra la Giurgiu, în tur, Dinamo a dus confruntarea în prelungiri, după reuşita fabuloasă a lui Andrei Radu din minutul 89, în ‘Groapă’. La loviturile de la 11 metri, Andreas Mihaiu şi Gevaro Nepomuceno au ratat pentru Dinamo, iar Astra s-a impus cu 5-4.

Astra Giurgiu va juca a patra finală de Cupa României în ultimii opt ani. A cucerit trofeul în 2014, iar în 2017 şi 2019 a fost învinsă.

Ionuţ Badea a debutat pe banca tehnică a Astrei Giurgiu, după demiterea lui Eugen Neagoe. În Liga 1, Astra ocupă un loc de baraj, după trei eşecuri la rând.

"Nu a putut să schimbe foarte multe domnul Badea de când a venit. A lucrat la mentalul jucătorilor, pentru că nu câştigasem de multe partide. Este şi meritul lui Eugen Neagoe, pentru că şi el a fost aici, în prima manşă. Sperăm să lucrăm mai mult în zilele următoare, pentru că ne aşteaptă un meci poate mai greu în campionat.

Rezultatele ţin un antrenor, nu poţi să schimbi 30 de jucători. E şi vina noastră, dar primul care plăteşte e antrenorul, din păcate pentru el. Sunt mai multe motive pentru situaţia noastră, dar ar trebui să stăm mult la vorbă, nu are rost. Sper ca din sezonul viitor să se tragă linie, să fie un moment zero, să se vadă unde s-a greşit, pentru că nu trebuie să repetăm greşelile. Oamenii deştepţi învaţă din greşeli, eu consider că în acest club sunt oameni deştepţi. Nu ştiu dacă voi rămâne la Astra, rămâne de văzut", a spus Valerică Găman, la finalul partidei Dinamo - Astra.

mail-share icon Email
viewscnt