Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Capitolul la care FCSB o surclasează pe CFR Cluj: ”Gigi a cumpărat cei mai buni jucători din România!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20474981/1/zduxyme1nme4zdfhmta4nwe4mzvhnthjogzmyzqyng-thumb.jpg

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a criticat regula U21, pe care o consideră anormală, deoarece influenţează cluburile să alcătuiască diferit primul 11.

Stoica a explicat că FCSB nu este afectată de această reglementare, deoarece patronul Gigi Becali a cumpărat cei mai buni tineri fotbalişti din ţară. Însă, campiona en-titre şi lidera CFR Cluj suferă la acest capitol, fiindcă nu creşte jucători.

”Regula U21 nu e normală. Nu poţi să forţezi un club... Noi suntem acoperiţi din toate punctele de vedere. Noi aveam şi atunci. Gigi a cumpărat cei mai buni jucători din România.

Nu e normal să faci o regulă care poate să condamne un club, care forţează un club să folosească un 11 pe care nu l-ar folosi.

Deci, automat, un 11 mai slab. Noi n-avem probleme, CFR are probleme pentru că nu creşte jucători.”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

42 de puncte din 48 posibile are CFR Cluj în Casa Liga 1 după 16 etape. FCSB o urmează în clasament cu 31 de puncte în 15 jocuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele