Ultima oră
Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal
Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus
VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield” VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield”
Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi
Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el
Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii” Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii”

Care e singura competiţie majoră care nu a fost suspendată până în acest moment

Sporturi Publicat pe 25 mar 2020
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19314700/1/turul-frantei.png

După amânarea Euro-2020 şi a JO de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, Turul Franţei este în acest moment singura mare competiţie sportivă - alături poate de turneul de la Wimbledon şi de US Open - încă programată să se desfăşoare în intervalul stabilit, 27 iunie - 19 iulie.

Potrivit Le Parisien, organizatorii au ferma intenţie ca Turul Franţei să se desfăşoare aşa cum este prevăzut, refuzând ideea unei anulări.

Potrivit unor surse, dacă pandemia de coronavirus va continua în vară, organziatorii vor ca Marea Buclă să se desfăşoare fără spectatori, la plecarea şi sosirea în etape. Ministrul francez al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu, a declarat că "este de o importanţă capitală ca această competiţie să se poată ţine".

Organizatorii au luat deja legătura cu partenerii, pentru ipoteza unui tur cu restricţii pentru caravana publicitară şi pentru spectatori.

Turul Franţei este cea mai importantă cursă ciclistă din lume. În cele trei săptămâni ale competiţiei, până la 12 milioane de spectatori asistă la întrecerea rutierilor pe traseul Marii Bucle. Aproape 30.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri sunt mobilizaţi pentru buna desfăşurare a turului.

"Un dezastru total" ar fi dacă Turul Franţei ar fi anulat, consideră belgianul Patrick Lefevere, patronul echipei Deceuninck. "Fără Turul Franţei, întregul model al ciclismului s-ar putea prăbuşi", a adăugat el, potrivit AFP.

Federaţia Internaţională de Ciclism (UCI) a stabilit că nicio cursă din World Tour nu va avea loc până la 30 aprilie. În realitate, scrie Les Echos, inactivitatea se va prelungi până la 31 mai, printre "victime" numărându-se Turul Italiei, cu plecarea din Ungaria, de la Budapesta, la 9 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele