Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Carlo Ancelotti nu pleacă de la Everton. "Aş vrea să stau cât mai mult posibil. Aş vrea să fiu acolo la inaugurarea noului stadion”

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20012853/1/ance.jpg

Reputatul antrenor italian Carlo Ancelotti a dezminţit informaţiile conform cărora ar vrea să o părăsească pe Everton la finele acestui sezon. Tehnicianul a declarat că mai are contract până în 2024 şi îşi doreşte să rămână la gruparea din Premier League la inaugurarea noii arene.

"Aş vrea să stau cât mai mult posibil. Aş vrea să fiu acolo la inaugurarea noului stadion. Pentru mine ar fi o frumoasă realizare, desigur. Cred că a duce la bun sfârşit contractul în 2024 înseamnă să faci o treabă bună, iar când faci o treabă bună contractul nu se va încheia în 2024, va continua", a afirmat Ancelotti.

A fost recent jefuit

Un seif a fost furat din locuinţa tehnicianului Carlo Ancelotti în timpul unei spargeri care a avut loc vineri, relatează espn.com, citând The Times.

În casa tehnicianului echipei Everton au pătruns doi bărbaţi cu cagule negre şi îmbrăcăminte waterproof.

Cei doi au fugit în momentul în care i-a surprins fiica lui Ancelotti.

Nimeni nu a fost rănit în timpul acestui incident. Ancelotti nu era acasă.

Poliţia din Merseyside a făcut un apel la oameni să anunţe dacă au informaţii cu privire la seiful furat vineri seară la Crosby.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele