Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Carlos Fernandes a ajuns la 40 de ani, dar încă mai apără. Unde joacă fostul portar al FCSB-ului

Superliga Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19444913/1/dsc-5960.jpg

Carlos Fernandes a jucat doar un an la FCSB, ianuarie 2006-ianuarie 2007, dar a rămas unul dintre cei mai cunoscuţi străini care au aterizat vreodată în România. Portarul portughez a ajuns la 40 de ani şi încă mai joacă. În ligile inferioare din ţara natală, la Amarente. În ciuda vârstei înaintate, Carlos nu se gândeşte să se retragă. Se consideră în formă şi nu poate renunţa la sportul care i-a adus consacrarea.

”Am început să joc fotbal de plăcere. Deodată, foarte repede şi aproape fără să-mi dau seama, am ajuns profesionist. Am trecut rapid de la anonimat la a fi recunoscut pe stradă. Am avut norocul să ajung la nivelul la care mulţi îşi doresc să ajungă, adică să joc în Liga Campionilor şi la echipa naţională. Acestea sunt, însă, momente care trec foarte repede, fără să ne dăm seama. La un moment dat, din senin, luminile se sting şi totul trece. Uşile se închid din cauza vârstei, deja la 32 sau 33 de ani suntem consideraţi bătrâni. Mărturisesc că am mari dificultăţi în a accepta acest lucru.

Încă mai joc la 39 de ani (n.r. – interviul a fost acordat înainte să facă 40 de ani), nu cred că sunt bătrân. Mai mult, fizic poate lucrez mai bine şi mai mult decât mulţi dintre tinerii care joacă fotbal", a spus portarul într-un interviu din Portugalia.

Carlos a câştigat alături de FCSB două trofee, un campionat şi o Supercupă a României. În C.V.-ul său mai apar echipe de tradiţie din Portugalia, precum Boavista, Rio Ave sau Feirense. Carlos a fost în poarta FCSB-ului în meciul cu Middlesbrough, din semifinalele Cupei Uefa din sezonul 2005/ 2006.

Foto - Sport Pictures 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele