Ultima oră
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"

Carlos Tevez mai încântă un an. Contractul semnat azi de "Apaş"

Alte campionate externe Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19445823/1/carlos-tevez.jpg


Cariera lui Carlos Tevez, 36 de ani, mai continuă pentru cel puţin un an. Duminică, argentinianul a semnat un nou contract cu Boca Juniors, clubul său de suflet.
 
Întors în Argentina natală în 2018, după un periplu în fotbalul chinez, unde Shanghai Shenhua îi dădea un salariu săptămânal de 800.000 de dolari, Tevez a pus umărul la câştigarea titlului sezonul trecut, al 34-lea din vitrina celor de la Boca, iar legenda sa în Buenos Aires merge mai departe. Idol al suporterilor, "Apaşul" a primit propunerea de prelungire a contractului care expirase pe 30 iunie. Şi a acceptat-o fără ezitare, urmând să mai încânte cel puţin un an.
 
Alături de Maradona şi Riquelme, Tevez e ridicat la rangul de zeu de fanii lui Boca Juniors, club la care a ajuns în 1996. În 2005 a plecat în Brazilia, la Corinthians, iar transferul a adus o sumă foarte mare la acea vreme, 15 milioane de euro. A urcat pe culmile gloriei la Manchester United, Juventus şi Manchester City, s-a întors acasă, la Boca, în 2015, iar între 2017 şi 2018 a plecat din nou, de data aceasta în China. S-a întors în ianuarie 2018 pentru a-şi încheia cariera la clubul la care a început-o.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri