Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Casa Liga 1 are un nou reprezentant în Comitetul Executiv al FRF: Ciprian Paraschiv l-a învins pe Ovidiu Costeşin şi îl înlocuieşte pe Bogdan Bălănescu

Superliga Publicat pe 24 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19627774/1/d2.jpg
 
Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, este noul reprezentant al Ligii 1 în Comitetul Executiv al FRF, a anunţat, marţi, site-ul forului condus de Răzvan Burleanu. Ieşeanul i se alătură lui Valeriu Argăseală şi îl înlocuieşte pe Bogdan Bălănescu.
 
La votul de azi, Paraschiv l-a învins pe Ovidiu Costeşin, directorul sportiv de la U Craiova, cu scorul de 10-6: "Marţi, la Casa Fotbalului, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Ligii Profesioniste de Fotbal. Pe ordinea de zi a întâlnirii s-a aflat alegerea noului reprezentant al cluburilor din Liga I în cadrul Comitetului Executiv al FRF.
 
Ca urmare a votului exprimat de reprezentanţii cluburilor din primul eşalon, Ciprian Paraschiv, preşedintele CSM Politehnica Iaşi, îl va înlocui pe Bogdan Bălănescu în Comitetul Executiv. Cu 10 voturi în favoarea sa, Ciprian Paraschiv a câştigat alegerile în faţa lui Ovidiu Costeşin (Universitatea Craiova), cel care a reprezentat opţiunea celorlalte 6 cluburi din Liga 1", se arată pe site-ul FRF.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele