Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15

Real Madrid Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

  • El Clasico: Barcelona - Real Madrid e LIVE pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro, duminică, de la 17:15.

El Clasico e meciul aşteptat cu sufletul la gură de milioane de fani în fiecare an, iar acest sezon nu face excepţie, chiar daca cei doi granzi ai Spaniei traversează o perioadă de reconstrucţie.

Barcelona şi Real Madrid vor fi din nou faţă în faţă în această duminică, de la 17:15, iar Look Sport+ şi PrimaPlay.ro pun la bătaie premii speciale pentru fanii celor două formaţii.

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este să dai LIKE pagini Look Sport de pe Facebook şi să adaugi un comentariu la postarea de mai jos, în care să-i dai tag prietenului, fan al echipei rivale, alături de care ţi-ai dori să urmăreşti derby-ul de pe 24 octombrie.   POSTAREA DEDICATĂ CAMPANIEI E DISPONIBILĂ AICI.

  • Câştigătorul şi prietenul căruia i-a dat TAG vor primi câte un tricou al echipei favorite din El Clasico şi câte o minge oficială Puma folosită la meciurile din LaLiga, în urma tragerii la sorţi.

REGULAMENTUL CAMPANIEI POATE FI CITIT AICI.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele