Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Câştigă Jose Mourinho Premier League? Tottenham a ajuns la a patra victorie consecutivă în campionat

Premier League Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19624857/1/fb-tottenham.jpg

Formaţia Tottenham Hotspur a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Manchester City, într-un meci din etapa a noua a campionatului Angliei.

Golurile au fost marcate de Son 5‘ şi Lo Celso 65’.

Tot sâmbătă, Aston Villa a pierdut cu 1-2 confruntarea de acasă cu Brighton. Au marcat Konsa 47’ pentru gazde şi Welbeck 12’ şi March 56’ pentru oaspeţi. În minutul 90’+1, de la Brighton a fost eliminat Lamptey.

Partida Manchester United – West Bromwich are loc de asemenea sâmbătă, meciurile Fulham – Everton, Sheffield United – West Ham, Leeds United – Arsenal şi Liverpool – Leicester City sunt programate duminică, iar confruntările Burnley - Crystal Palace şi Wolverhampton – Southampton se vor disputa luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele