Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht

FCSB Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20246931/1/tanase.jpg

Florin Tănase se roagă de Gigi Becali să îl lase să plece, dar patronul FCSB-ului nu e de clintit. Recent, omul de afaceri a făcut publică o discuţie pe care a avut-o cu căpitanul echipei. Tănase i-a cerut să îl lase la Al-Ain pentru 4 milioane de euro, dar s-a lovit de refuz.

Becali nu este pregătit să îi dea drumul lui Florin Tănase pentru mai puţin de 4.5 milioane de euro, asta deşi peste ceva timp riscă să îl piardă gratis, să nu se aleagă cu vreun euro de pe urma acestuia.

Nu am zis că-l dau pe 4.000.000. Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4.000.000 de euro. Mi-a zis că Al-Ain dă 4.000.000 de euro. I-am zis 'nu te dau, mă!'. El zice 'hai, nea Gigi...'. I-am zis 'nu te dau, să dea 4.500.000 şi te las!'. Asta a fost discuţia. Nu, nu-l dau”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

Tot mai multe cluburi sunt pe urmele lui Tănase, iar cea mai insistentă era, săptămânile trecute, Anderlecht. Presa din Belgia anunţa mai multe detalii din interiorul clubului, cum ar fi şi suma pentru care căpitanul FCSB-ului putea face trecerea la fosta echipă a lui Nicuşor Stanciu şi Alexandru Chipciu. Era vorba de 5 milioane de euro, dar Becali nu accepta şi aştepta mai mult.

De Tănase se interesează / s-a interesat şi Al Hilal, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, dar şi Başaksehir, fosta campioană a Turciei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele