Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Cât va câştiga Mourinho la AS Roma, de pe urma celor 3 ani de contract

AS Roma Publicat pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20161297/1/mourinho.jpg

Jose Mourinho la AS Roma a fost un anunţ surprinzător pentru toată lumea. Mutarea a fost ascunsă bine, iar în ultimul moment s-a aflat că portughezul va ajunge din nou în Italia, dar nu la Inter, ci la cea mai importantă echipă din capitala Italiei.

Recent, s-au aflat mai multe detalii despre contractul lui Mourinho, iar acesta ar primi, potrivit jurnaliştilor din Italia, 7 milioane de euro pe an. Înţelegerea a fost semnată pe trei sezoane, ceea ce înseamnă o remuneraţie totală de 21 de milioane de euro, dacă înţelegerea va fi dusă la bun sfârşit.

Jose Mourinho nu a stat mult pe bară după despărţirea de Tottenham, iar marţi, 4 mai, a fost anunţat oficial de noua echipă. AS Roma este destinaţia "Specialului", care îi va prelua pe italienni din această vară.

Tehnicianul de 58 de ani revine astfel în Serie A la mai bine un deceniu după ce s-a despărţit de Inter şi are drept obiectiv declarat câştigarea campionatului. Mourinho are două trofee Champions League în palmares, unul dintre ele câştigat chiar la Inter Milano, rivala noii sale echipe.

AS Roma are doar trei titluri în palmares, ultimul fiind cucerit în urmă cu fix 20 de ani, cu Fabio Capello pe bancă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele