Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Catalanii sunt revoltaţi de atitudinea fotbaliştilor de la Barcelona! Unul se uita la „Casa de Papel” după înfrângerea cu Bayern

Barcelona Publicat pe 9 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20499516/1/profimedia-0647040589.jpg

Grupele Champions League s-au terminat cu o înfrângere usturătoare pentru Barcelona. Catalanii lui Xavi au pierdut 0-3 cu Bayern şi anul acesta vor evolua în Europa League. De 21 de ani nu s-a mai întâmplat asta. 

Într-un moment atât de dezastruos pentru un club precum Barcelona, unii fotbalişti nu au părut deloc afectaţi, iar asta i-a revoltat puternic pe fani.

Clement Lenglet a fost surprins glumind şi răzând cu adversarul Robert Lewandowski, chiar înainte de fluierul final. În timp ce Riqui Puig a fost filmat ieşind de pe stadion cu o tabletă în mână, pe care urmărea serialul „La Casa de Papel”.  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele