Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”

Farul Constanta Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20189392/1/rps5308.jpg

Viitorul începe să respire uşurată după un sezon slab, în care a fost aproape de retrogradare. Nici acum emoţiile nu s-au evaporat total, doar că în urma victoriei cu Chindia, scor 2-0, în proporţie foarte mare e salvată. Antrenorul Cătălin Anghel a afirmat că e mulţumit de modul în care s-a prezentat echipa sa, dar că se gândeşte deja la ultima confruntare din play-out.

Anghel vrea să rezolve problemele din jocul Viitorului, venit în confruntarea cu Chindia, până la duelul cu Astra. ”Suntem fericiţi, ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante. Dar bucuria durează până mâine, când începem să ne recuperăm pentru următorul joc.

Orice probleme au fost, vor fi remediate, vom analiza. Ar fi fost păcat să fim egalaţi, astăzi am meritat victoria. Vrem să salvăm echipa, toată lumea are gândul ăsta. Eu vreau să mă concentrez pe ce se va întâmpla acum, nu ne gândim la sezonul viitor, luăm pas cu pas, apoi vom vedea”, a declarat Cătălin Anghel.

FC Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a VIII-a a play-out-ului Ligii I. Partida a avut loc la Buzău. După acest rezultat - prima înfrângere a echipei Chindia în play-out - oaspeţii şi-au asigurat într-o proporţie mare menţinerea în prima ligă.

Au marcat: Chiţu '55, Jo Santos '84.

  • 0-1, min. 55: Boboc a avut o incursiune frumoasă pe partea dreaptă, a pătruns în careu de-a lungul liniei de fund a terenului şi i-a centrat perfect lui Chiţu, care a marcat cu capul de la un metru, doi de poartă;
  • 0-2, min. 84: Jo Santos a marcat cu un şut deviat de la aproximativ zece metri, după o fază confuză în careul gazdelor, în urma unui corner.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele