Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Cătălin Itu revine la CFR Cluj. ”A avut suferinţe din diferite motive şi şi-a dorit să plece”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 4 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20535865/2/itu-de-pus.jpg

Administratorul special al clubului Dinamo, Iuliu Mureşan, a declarat marţi, că dinamoviştii l-au achiziţionat pe fundaşul Răzvan Patriche de la Academica Clinceni, iar Cătălin Itu va reveni la CFR Cluj.

"Am discutat cu Flavius trei ore, am discutat şi despre transferuri, dar şi cu Florin Răducioiu. Avem nevoie de Răduzioiu, de imaginea lui, am căutat persoane pozitive la club, am vrut să aduc foşti mari dinamovişti cu imagine foarte bună şi mă bucur că am reuşit cu Florin El va sta foare aproape de Flavius Stoican, de jucători, va fi o interfaţă între echipă, suporteri, presă. O să-l folosim şi la a vedea jucători, a sunat deja în Italia la foşti colegi de-ai lui, acum impresari, să căutăm jucători. Am semnat cu Patriche şi îl vom prezenta separat, nu vrem să fie 3 în 1. Am încredere că va fi un bun jucător, m-a impresionat determinarea lui, caracterul lui puternic, Dinamo are nevoie de caracter.

Este un om dârz, avem nevoie de aşa ceva. O să mai şi dăm drumul şi o să mai şi aducem jucători. Cel mai greu este să găsim atacanţi. E ţi Vojtus pe o listă, dar chiar nu am discutat cu el. Pinto s-ar putea să plece. Popa face mâine vizita medicală şi va începe pregătirea cu echipa.. Nu cred că Steliano Filip vrea să plece, am discutat cu el. Itu se întoarce la CFR, a avut suferinţe din diferite motive şi şi-a dorit să plece. L-au vrut şi cei de la CFR, puteau să-l ia oricând", a declarat Mureşan la Digisport.

Dinamo se reuneşte, miercuri, sub comanda noului antrenor, Flavius Stoican.

 Lotul dinamoviştilor va fi prezent miercuri dimineaţă (ora 9:30) la vizita medicală programată la "Chiajna Medical Center" şi va efectua după-amiază (ora 17:00), în cantonamentul de la Săftica, prima şedinţă de pregătire sub comanda noului antrenor principal Flavius Stoican.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele