Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Cătălin Moroşanu, mesaj emoţionant pentru Benny Adegbuyi, după victoria de senzaţie cu Badr Hari. ”Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România!”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 20 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19739932/1/moro-beny.jpg

Victorie fantastică obţinută de românul Benny Adegbuyi (35 de ani) în faţa legendarului Badr Hari, în gala  Gala Glory 76, organizată în Olanda, la Rotterdam.

  • Benny devine astfel primul român din istorie care învinge un campion mondial din K1, iar 2021 îi va aduce lui Adegbuyi foarte probabil o luptă cu centura de campion mondial pe masă.

Adegbuyi s-a impus prin KO tehnic, în runda a treia, după ce i-a spart nasul marocanului, care nu a mai putut continua confruntarea.

Cătălin Moroşanu a fost unul din cei care şi-au manifestat susţinerea pentru Adegbuyi încă cu câteva zile ca partida să înceapă, iar la finalul acesteia a ţinut să îi transmistă un mesaj emoţionant sportivului care a adus una din cele mai mari victorii din istoria sporturilor de contact din România.

„Benny a scris istorie în această noapte! Bravo, Benny! Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România!”, a scris Cătălin Moroşanu pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele