Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Câţiva suporteri fără bilete au reuşit să pătrundă pe Stadionul Wembley, pentru finala EURO! Anunţul autorităţilor britanice şi câţi indivizi au fost prinşi

EURO 2020 Publicat pe 12 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20288875/1/suporteri-euro-fara-bilete.jpg

Un număr mic de fani fără bilete a intrat pe Stadionul Wembley pentru finala Euro 2020, a precizat poliţia britanică, după ce au au fost postate imagini cu numeroase persoane care au trecut barierele de la intrare, informează BBC.

Fanii s-au luptat cu stewarzii şi cu poliţişti încercând să intre pe stadion. FA consideră că sunt "total inacceptabile" aceste lucruri, iar cei implicaţi sunt "o ruşine pentru echipa Angliei".

Poliţia Metropolitană a anunţat că a lucrat cu personalul de securitate pentru a preveni alte forţări şi, de asemenea, i-a sprijinit pe oficiali în evacuarea fanilor fără bilete.

FA a menţionat că va "colabora cu autorităţile competente pentru a lua măsuri împotriva oricui este identificat că a forţat intrarea ilegală în stadion".

Precizările poliţiei au venit după ce administratorii Stadionului Wembley au negat iniţial că vreo persoană fără bilet ar fi intrat. "Nu au existat persoane fără bilet care să fi trecut de barierele de securitate şi să fi intrat în interiorul stadionului", au susţinut ei.

Într-o declaraţie ulterioară, un purtător de cuvânt al administraţiei stadionului a spus: "A existat o încălcare a securităţii şi un grup mic de oameni a intrat pe stadion. Lucrăm acum îndeaproape cu stewarzii şi cu forţele de securitate pentru a elimina aceste persoane. Orice persoană fără bilet din interiorul stadionului va fi evacuată instantaneu".

Filmările din interiorul arenei au arătat persoane luptându-se să intre pe stadion, iar unii au reuşit. Corespondentul BBC a relatat că a durat până la pauză ca stewarzii să elibereze platforma destinată spectatorilor cu dizabilităţi de pe Wembley.

"Zona a fost împânzită de oameni care nu ar fi trebuit să fie acolo şi a fost o situaţie destul de enervantă", a spus el.

Un număr mai numeros de suporteri fără bilete a încercat, de asemenea, să intre în fan zone-ul din Trafalgar Square cu puţin timp înainte de startul meciului, a declarat poliţia.

În zona Stadionului Wembley, un bărbat a fost dus la spital după ce a fost lovit de un autobuz pe High Road. Poliţia a spus că şoferul autobuzului s-a oprit la faţa locului şi că rănile bărbatului nu i-ar pune viaţa în pericol.

În filmările făcute la Stadionul Wembley şi postate de video blogger-ul Paul Brown, fanii puteau fi văzuţi sărind peste bariere şi luptându-se cu stewarzii şi cu poliţişti. Brown a spus că nu există poliţie suficientă pentru a face faţă mulţimii.

Producătorul BBC News, Warren Moran, a declarat că a văzut oameni fără bilete forţându-şi drumul prin turnichete, dar nu a putut spune dacă au fost scoşi ulterior de pe stadion. El a adăugat că zeci de oameni forţau intrarea la porţile pentru persoanele cu dizabilităţi, care erau deschise.

Un videoclip postat de reporterul Sky Sports, Michelle Owen, a arătat câţiva fani care au trecut peste bariere în timp ce stewarzii priveau.

Patruzeci şi nouă de persoane au fost reţinute şi 19 poliţişti au fost răniţi în incidente, potrivit unui nou raport publicat în timpul  noapţii.

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.

Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1.

La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho.

Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele