Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cavani, motivat suplimentar de prezenţa fanilor la finala Europa League. "În ultimele luni, s-a pierdut esenţa fotbalului"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 25 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20217608/1/united-cavani.jpg

Finala Europa League, Villarreal – Manchester United, este programată miercuri, 26 mai, la Gdansk, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+. Edinson Cavani s-a declarat încântat de revenirea fanilor pe stadioane, pe fondul pandemiei de coronavirus. Atacantul uruguayan, anunţat titular, este convins că învingătoarea va fi decisă de micile aspecte.

Finala Europa League din acest sezon va fi urmărită pe viu de 9.500 de spectatori, care vor putea intra pe stadionul din Gdansk. Fanii trebuie să prezinte un test COVID-19 negativ la intrarea pe stadion.

Edinson Cavani (34 de ani) a reuşit 5 goluri în Europa League şi are nevoie de două reuşite pentru a egala cei mai buni marcatori din acest sezon: Pizzi (Benfica), Borja Mayoral (Roma), Yusuf Yazici (LOSC Lille).

Totuşi, atacantul din Uruguay se poate lăuda deja cu un record senzaţional: a înscris la fiecare 49 de minute în Europa League, sezonul 2020-2021.

"Am spus întotdeauna că fotbalul este strâns legat de oamenii care îl experimentează, cu pasiunea pe care o oferă şi o transmis jucătorilor pe stadion. Este pură pasiune pe durata celor 90 de minute, conexiunea dintre jucători şi fani. Toate aceste luni fără fani au fost foarte grele. S-a pierdut esenţa fotbalului şi cred că faptul că fanii revin gradual pe stadioane va ajuta foarte mult. Cu atât mai mult la o echipă precum Manchester United, care are fani înfocaţi, pasionaţi. Cred că va fi un moment extraordinar. Să sperăm că lucrurile vor reveni la normal.

Din momentul în care Unai Emery a ajuns la Paris, şi-a arătat pasiunea pentru fotbal. Mi-a plăcut modul în care lucru. Sunt sigur că va pregăti foarte bine finala Europa League, va analiza totul foarte bine.

Ştiu din experienţă că micile detalii vor stabili astfel de meciuri. Finalele sunt câştigate la micile aspecte, e nevoie de concentrare maximă. Trebuie să facem un meci perfect. Unai Emery este un antrenor bine pregătit, de aceea a câştigat trofee unde a lucrat", a spus Edinson Cavani, citat de site-ul echipei Manchester United.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20217608/2/cavani-avion.jpg

Echipele probabile:

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Pino, Capoue, Parejo, Trigueros - Moreno, Bacca.

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Lindelof, Shaw - McTominay, Fred - Rashford, Bruno Fernandes, Pogba – Cavani.

Sursa foto: Twitter Manchester United

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele