Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Cavani nu face pasul în spate. La 33 ani poate prinde un transfer la o echipă importantă

Serie A Publicat pe 24 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19370679/1/cavani.jpg

Edinson Cavani este de interes pentru multe echipe din Europa şi nu numai. Dat fiind faptul că din vară rămâne liber de contract, pentru că PSG nu îi va mai prelungi contractul, atacantul este în capul listei formaţiilor cu nume. Ultima care şi-a manisfestat interesul pentru el este Inter Milano.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Antonio Conte cere neapărat încă un atacant de careu, iar fotbalistul din Uruguay ar putea îndeplini această sarcină, demonstrând în ultimele sezoane că este capabil să facă faţă la un nivel foarte înalt. Cum Inter vrea să redevină o forţă în Italia, el ar putea să fie vârful de care echipa are nevoie, dar lupta nu va fi uşoară pentru milanezi. Asta pentru că Edinson Cavani are şi alte oferte tentante.

Pe urmele atacantului se află şi alte echipe. Atletico Madrid îl vrea şi ea. Cavani ar putea ajunge şi pe alt continent în vară, după ce îi expiră contractul cu PSG. Este dorit în Argentina, de Boca Juniors, unde este aşteptat să formeze cuplu în atac cu Carlos Tevez.

Din declaraţiile lui Jorge Bermudez, director sportiv al celor de la Boca, se înţelege faptul că atacantul şi-ar fi dat deja acordul pentru transfer. Acesta spunea că este doar o chestiune de timp până când fotbalistul va semna contractul. ”Venirea lui Cavani se va realiza curând şi va ajuta foarte mult clubul”, a precizat oficialul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele