Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Caz de Coronavirus şi la Rapid. Lotul a ieşit în cele din urmă din izolare şi va putea juca în Cupa României

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19519101/1/rap.jpg

Rapid a efectuat luni dimineaţa teste de Covid. Unul singur a ieşit pozitiv, este vorba despre atacantul Cătălin Hlistei, care va rămâne în izolare până se va negativa.

Lotul a stat în izolare o săptămână, dar testele efectuate au ieşit bine, în afară de Hlistei, astfel trupa lui Adrian Iencsi poate realua pregătirea. Următorul meci al Rapidului este marţi, cu Progrsul Spartac, în Cupa României.

”În urma retestării de astăzi, un alt jucător al Rapidului a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2, golgheterul echipei, Cătălin Hlistei.
Acesta este asimptomatic şi va intra în izolare timp de 8 zile, iar la final acestei perioade va face din nou testul.
Toţi cei testaţi astăzi au stat în izolare în ultima săptămână.
Hlistei se alătură altor patru jucători cu Covid-19, Virgil Drăghia, Ştefan Pănoiu, Rareş Ilie şi Rareş Lazăr, aceştia urmând a se testa din nou joi.
Pe lângă cei cinci jucători, alţi patru membri ai staff-ului tehnic au fost testaţi pozitiv în urmă cu circa 10 zile, printre care şi antrenorul principal Adrian Iencsi, astfel încât, la meciul de mâine, din Cupa României, Vali Negru îl va suplini pe fostul căpitan al Rapidului.
Niciunul dintre cei descoperiţi ca purtători ai virusului nu au prezentat simptome specifice, starea lor fiind foarte bună”, a este comunicatul celor de la Rapid.

La testarea efectuată săptămâna trecută au ieşit pozitivi: Ştefan Pănoiu, Rareş Lazăr, Virgil Drăghia şi Rareş Ilie şi patru membri ai staffului tehnic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele