Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Caz de COVID-19 în lotul lui Bayern. Jucătorul a intrat în izolare

Bayern Munchen Publicat pe 2 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19572917/1/bayern-players.jpg

Fundaşul echipei Bayern Munchen Niklas Sule a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat, luni, gruparea bavareză, într-un comunicat.

Jucătorul de 25 de ani a fost plasat în izolare şi nu va evolua în partida pe care Bayern o va dispuita cu RB Salzburg, în Liga Campionilor.

  • Cele mai importante meciuri din Liga Campionilor se văd pe programele LOOK

Sule este al doilea jucător testat pozitiv din lotul echipei germane, după Serge Gnabry. Atacantul a fost anunţat infectat la 21 octombrie, dar s-a vindecat între timp şi a fost reintegrat în lot.

Meciul Salzburg - Bayern Munchen se va disputa, marţi, de la ora 22.00, în etapa a III-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele