Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Caz de COVID-19 la AC Milan! Brahim Diaz a intrat în izolare

AC Milan Publicat pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20431498/2/ac-milan-antrenamente.jpg

AC Milan a anunţat, vineri, că mijlocaşul spaniol Brahim Diaz are Covid-19 şi a fost plasat în izolare.

El se simte bine şi va fi plasat în izolare.

Diaz va lipsi la meciurile cu Verona, de sâmbătă, dar şi la partida cu Porto, din Liga Campionilor.

Tătăruşanu se confruntă cu cea mai mare presiune de când s-a transferat la AC Milan. "Gazzetta dello Sport" a aflat că Tătăruşanu va apăra poarta lui AC Milan, în partida cu Verona. Meciul va fi transmis în direct, pe Look Sport, de la 21:45. Se pare că antrenorul Pioli i-a transmis deja portarului că îi va da întâietate în duelul cu noul transfer, Antonio Mirante.

Goalkeeper-ul român a ajuns în vara anului 2020 la Milano, dar nu a fost văzut niciodată drept prima opţiune pentru postul de portar. Tătăruşanu a strâns doar 5 partide la AC Milan, dintre care una singură în Serie A.

Însă accidentările lui Maignan şi Plizzari îl fac pe antrenorul Pioli să apeleze la portarul român de 35 de ani. Cel puţin două luni vor lipsi cei doi, astfel că AC Milan l-a achiziţionat în această săptămână pe Antonio Mirante (38). Fostul portar de la Juventus şi AS Roma era retras din vară, dar milanezii au apelat la el, în disperare de cauză.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele