Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

Caz de COVID-19 la FCSB! Ionuţ Panţîru, testat pozitiv înaintea partidei cu FC Voluntari

FCSB Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19921212/1/rps0049.jpg

FCSB are din nou probleme cu COVID-19. Din fericire pentru echipă, este vorba doar de un jucător infectat cu noul coronavirus. Este vorba de un fotbalist care nu mai este atât de important pentru FCSB, aşa cum era în urmă cu câteva luni.

Potrivit Fanatik, fundaşul Ionuţ Panţîru a fost testat pozitiv. Cu toate acestea, pentru că este vorba de un singur fotbalist, meciul cu FC Voluntari, de vineri de la ora 20:00, care va fi în direct pe Look Sport+, nu este în pericol. Meciul se va putea desfăşura la data stabilită iniţial de LPF.

Toni Petrea, supărat pe apărare 

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, s-a declarat preocupat de numărul mare de goluri primite de echipa lui şi spune că lucrează cu jucătorii pentru a îmbunătăţi compartimentul defensiv.

Trebuie să ne obişnuim cu acest ritm de jocuri, cu perioade scurte de pregătire. Primordial rămâne refacerea jucătorilor după meciuri, sper să ne revenim cât mai repede după meciul de la Constanţa şi mâine la ora jocului să fim sută la sută din toate punctele de vedere. Întâlnim un adversar care cu siguranţă va încerca să ne închidă, să ne blocheze şi să plece pe contraatac.

Trebuie să fim foarte atenţi la aceste specte şi să încercăm să ne impunem jocul şi să marcăm cât mai multe goluri posibil. Ne preocupă de la meci la meci îmbunătăţirea jocului şi faza defensivă. Trebuie să ne gândim mai bine la aceste lucruri. Încercăm la fiecare antrenament, la fiecare şedinţă video să remediem lucrurile care nu funcţionează. Sper să primim mai puţine goluri de acum încolo. În momentul în care joacă cu noi, orice echipe se montivează. E normal, suntem echipa de pe primul loc, suntem echipa cea mai titrată şi cred că vor fi supermotivaţi pentru meciul de mâine seară.

Voluntariul este o echipă omogenă, aleargă foarte mult şi sunt foarte periculoşi pe contraatc. Nu pot să remarc un jucător anume, echipa lor constituie un grup destul de unit. Moruţan va intra de săptămâna viitoare în programul echipei, sper la fel şi Nedelcu, după care vedem şi cu Filip care este situaţia lui, sper să revină la echipă cât mai curând", a declarat Petrea.

Meciul FCSB - FC Voluntari va avea loc, vineri, de la ora 20.00, în etapa a 18-a din Casa Liga 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele