Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Cazul Petre se poate repeta la indigo. Fotbalistul adus cu fast de Becali riscă să o ia pe urma atacantului

FCSB Publicat pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19566222/1/adrian-petre.jpg

FCSB ar putea avea un nou caz Adrian Petre, în care s-ar putea regăsi tot un atacant, Sergiu Buş. Robert Niţă, fost fotbalist cu multă experienţă în fotbalul românesc, a comentat pe seama atacantului de la echipa lui Gigi Becali, despre perioada pe care o traversează, după marcarea primului gol, în meciul cu FC Hermannstadt.

Fostul fotbalist al Rapidului e de părere că nu trebuie să se facă aceleaşi greşeli ca şi cu Petre. În caz contrar, Buş ar putea să plece foarte repede de la echipă, iar ambele părţi să fie nemulţumite de înţelegerea semnată iniţial.

Sergiu Buş e al doilea Petre. Eu am fost un susţinător al lui Petre, când era schimbat mereu la pauză, până când l-am văzut jucând la meciurile din cupele europene, când a jucat vreo 100 de minute în total. Atunci mi-am recunoscut greşeală, e indolent, să nu faci un sprint, să nu dai nimic...

Acum a venit Buş, am văzut prezentarea la palat, că are încredere în el, că o să facă. Un atacant are nevoie de timp, are nevoie să simtă spaţiile, să aibă repere. Depinde mult de cum se simte cu Man, Moruţan, Coman. Iese impresarul lui şi spune că l-a rugat pe patron să joace mai mult. Cu Clinceni l-a lăsat 60 de minute. Aseară, marchează un gol, face o repriză bună şi e scos iar la pauză.

Păi, lasă-l tot meciul, să-i dai încredere, să mai dea un gol, că nu prinzi în fiecare etapă echipă ca Hermannstadt. Ai plătit ceva pe el, are contract bunicel. Vine domnul Petrea şi ne spune că a vrut să vadă alţi jucători. Păi lasă-l, că e atacant, are nevoie să simtă poarta”, a spus Robert Niţă, la Pro X.

Atacantul a acceptat să fie împrumutat în acest sezon în liga a doua italiană, la Cosenza, la insistenţele impresarului său, Cătălin Sărmăşan. Adi Petre a fost prezentat la noua sa echipă unde a primit tricoul cu numărul 9, fiind cel mai probabil titular.

Cosenza, echipa din Calabria la care merge Adrian Petre, a promovat în Serie B în 2018, iar anul trecut a terminat al doilea eşalon italian pe locul 15 din 20.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele