Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Cazuri noi de COVID-19 în Ligue 1! Clubul a făcut publice numele jucătorilor infectaţi

Ligue 1 Publicat pe 19 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19425632/1/renato-sanchez.jpg

Antrenorul echipei OSC Lille, Christophe Galtier, a anunţat, sâmbătă, că jucătorii Renato Sanches, Jonathan Ikone şi Jonathan Bamba au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, informează L’Equipe. Cei trei au contractat virusul în săptămâna de pauză a echipei, 6-13 iulie.

“Renato (primul care a avut simptome) este în Portugalia. El trebuie să aibă două teste cu rezultat negativ pentru a i se permite să călătorească. Cei doi Jonathan sunt în Franţa şi vor reveni repede alături de echipă, probabil luni”, a afirmat tehnicianul.

OSC Lille a jucat sâmbătă un meci amical cu Mouscron, câştigat cu scorul de 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele