Ultima oră
Demisie la nivel înalt la UEFA. Forul european a rămas fără vicepreşedinte Demisie la nivel înalt la UEFA. Forul european a rămas fără vicepreşedinte
Un fost internaţional român povesteşte cum a păţit-o cu Antonio Conte: ”Are un mod de lucru al unui maniac!” Un fost internaţional român povesteşte cum a păţit-o cu Antonio Conte: ”Are un mod de lucru al unui maniac!”
NEWS ALERT | Dinamo - Astra nu se joacă în această seară! Cele două date la care ar putea fi reprogramat meciul NEWS ALERT | Dinamo - Astra nu se joacă în această seară! Cele două date la care ar putea fi reprogramat meciul
Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui! Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui!
Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes
VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport

Ce a fost şi ce a ajuns. Diego Capel a fost refuzat de Academica Clinceni

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19494463/1/cap.jpg

Dinamo Bucureşti este dispusă să îl aducă pe Diego Capel, dar conducerea ”câinilor” vrea să îl dea sub forma de împrumut în acest sezon. S-a vehiculat că spaniolul, cu selecţii la echipa naţională şi câştigător de Europa League cu FC Sevilla să ajungă la Academica Clinceni.

Ilie Poenaru a declarat că nu şi-l doreşte, pe fotbalistul de 32 de ani cu un CV impresionant.

„Am fost sunat de cineva de la Dinamo şi m-au întrebat dacă m-ar interesa pentru un împrumut. Au patru jucători în acea zonă şi încă nu e pus la punct fizic. Am întrebat în ce condiţii ar veni şi mi-au spus că în condiţiile mele. E un jucător important, foarte bun, dar sunt acoperit acolo. Bugetul nu ne mai permite să aducem pe zona pe care joacă el. Luni trebuie să le dau un răspuns.

În mare eu mi-am acoperit posturile. A rămas de discutat. Conducerea mi-a spus că este decizia mea, dar ajungem la situaţia lui Dinamo, să avem trei-patru jucători pe acea poziţie.

Diego Capel a fost prin Malta. Un jucător de talia lui prin Malta… sunt nişte semne de întrebare: Ce a căutat prin Malta? În mare parte nu cred că va face parte din lotul nostru. Dacă e, o să aduc un alt jucător în altă poziţie, însă nu pot să spun mai multe despre asta.

Nu a fost propus numai la Clinceni. Mi s-a spus că s-a vorbit şi cu domnul Andone, la Voluntari.

Am nevoie de jucători buni. Mi-am asumat cu Tănase şi cu Gardoş. Şi ştiu că au ajuns la un nivel bun de pregătire. Nu mai vreau să risc cu alţi jucători. Am nevoie de jucători activi, care vin de la echipe la care au jucat”
, a declarat Ilie Poenaru pentru ProSport.ro.

Ajuns la 32 de ani, Diego Capel a evoluat ultima oară în Malta, la Birkirkara FC. Spaniolul şi-a început cariera la FC Sevilla şi a mai evoluat la Sporting Lisabona, Genoa, Anderlecht şi Extremadura.
mail-share icon Email
viewscnt