Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Ce a vrut să spună autorul? Analiza pe text care a stârnit hohote de râs. Declaraţie hilară a lui Pochettino, despre Messi

PSG Publicat pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20434373/1/messi-psg.jpg

Lionel Messi are evoluţii slabe la PSG. Din momentul venirii la Paris nu a ieşit cu absolut nimic în evidenţă, iar imaginea lui e, până acum, ştearsă, departe de momentele de glorie de la Barcelona, din anii trecuţi. Antrenorul Mauricio Pochettino a avut deja un conflict cu el, dar acum vrea să se pună bine cu acesta, se pare.

Recent, a declarat că Messi s-a adaptat perfect la echipă, deşi nu a arătat nimic. A afirmat chiar că, în opinia lui, străluceşte deja la PSG, o declaraţie care a stârnit amuzamentul în Franţa.

”Leo a strălucit la Barcelona, iar acum străluceşte la naţionala Argentinei şi la PSG. Suntem foarte mulţumiţi de el. Începe să se simtă din ce în ce mai bine aici, unde s-a adaptat perfect. Este foarte fericit în Paris, iar lucrurile decurg natural”, a declarat Pochettino, citat de Ole.

Mauro Icardi (28 de ani), deşi nu joacă prea mult la PSG în ultimul timp, nu ia în calcul plecarea. Sau cel puţin transferul la Newcastle. Deşi gruparea din Anglia a devenit cel mai bogat club din lume, luând în calcul averea pe care o are noul patron, Icardi a spus pas unui eventual transfer acolo.

Atacantul ia decizii la indicaţiile soţiei Wanda Nara, care este şi impresara lui, şi i-a interzis mutarea în Anglia, fiind mai atrasă de viaţa din Franţa, conform informaţiilor apărute în mai multe publicaţii sportive din Anglia. Tot Nara este mai vocală când vine vorba şi de situaţia lui Icardi la PSG.

Şi-a spus public nemulţumirile la faptul că atacantul nu joacă mai mult. În acest sezon, argentinianul a prins 10 meciuri (518 minute) şi a marcat de trei ori.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele