Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

Ce i-a spus Steven Gerrard lui Hagi despre Ianis. Dezvăluirea făcută de Rege în Corriere dello Sport

Stranieri Publicat pe 14 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19361703/1/vlcsnap-2019-08-02-18h24m03s171.png

Gheorghe Hagi a vorbit pentru presa din Italia despre situaţia lui Ianis Hagi, după ce despre tânărul mijlocaş s-a scris că ar fi dorit în Serie A, de Lazio Roma.

Mesajul lui Hagi e însă unul care nu va fi pe placul italienilor: nu ar fi de acord ca fiul său să treacă la un club din Italia, din cauza faptului că în Serie A formaţiile nu au răbdare pentru tinerii jucători.

Hagi a dezvăluit că a purtat o discuţie cu tehnicianul lui Rangers, Steven Gerard, care i-a vorbit foarte frumos despre Ianis.

Hagi jr. e împrumutat până la finalul sezonului la clubul scoţian, care ar putea să-l cumpere definitiv pentru 5 milioane de euro.

"Dacă îl vezi jucând, îţi dai seama că are un talent imens, e un număr 10 care ştie să facă totul. La Fiorentina era tânăr şi în Italia nu există răbdare cu jucătorii tineri.

De acelaşi lucru a avut parte şi la Genk. Acum e la Rangers, unde l-a vrut Gerrard, care mi-a transmis că face lucruri excepţionale. Chiar şi jucătorilor excepţionali trebuie să le dai posibilitatea să greşească”
, a spus Hagi pentru Corriere dello Sport, citat de ziare.com.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele