Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Ce lovitură încearcă Juventus! Totul pentru Champions League: un nou star de la Real Madrid e aşteptat la Torino

Juventus Publicat pe 27 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19317123/1/ronaldo-1-940x626.jpg

Juventus Torino are ca obiectiv declarat revenirea în fruntea fotbalului european, după aproape un deceniu în care a dominat fără drept de apel fotbalul din Serie A.

Torinezii vor cu orice preţ să cucerească Liga Campionilor şi pentru asta fac investiţii serioase. După aducerea lui Cristiano Ronaldo, italienii au o nouă ţintă de top de la Real Madrid şi sunt încrezători că vor face mutarea în această vară.

Bunul prieten al lui CR7, brazilianul Marcelo, e omul dorit acum de Juventus şi fundaşul stânga de 31 de ani e foarte tentat de mutare, notează Marca.

Marcelo joacă la Real Madrid din 2007, iar în ultimul sezon nu a mai fost un punct fix în defensiva galacticilor. În plus, Juventus i-ar oferi un contract pe patru sezoane, o situaţie care îl încântă pe Marcelo, care ar juca la Torino cel puţin până în 2024, când ar avea 35 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele