Ultima oră
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor

Ce s-ar fi întâmplat dacă De Gea nu rata? Golgheterul Gerard Moreno a recunoscut stările prin care a trecut

Europa League Publicat pe 27 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20220865/1/villarreal-cf.jpg

Jucătorii echipei Villarreal s-au declarat încântaţi de câştigarea Ligii Europa, miercuri seară, la Gdansk, după finala cu Manchester United decisă la lovituri de departajare.

”Este un vis împlinit. Am vrut să scriem istorie şi am făcut-o. Eram pregătit în cazul în care marca De Gea să bat din nou, îmi venise iar rândul. Este incredibil să câştigăm astfel. A fost cel mai bun an din cariera mea”, a declarat Gerard Moreno.

”Este incredibil, este ceva imens pentru fani, pentru club... Este un vis pe care l-am urmat şi l-am reuşit. Este un vis. Este incredibil să câştigi o finală şi să învingi un uriaş ca Manchester”, a afirmat şi Raul Albiol.

Dani Parejo este de părere că fiecare om de la Villarreal merită trofeul. ”Am avut un sezon lung şi greu. Era momentul să scriem istorie. Am făcut-o deja ajungând în finală. Nu avem cuvinte după atâtea penaltiuri. Fiecare om de aici merită trofeul. Suntem o echipă extraordinară, suntem o familie”.

Formaţia Villarreal a câştigat pentru prima dată Liga Europa, miercuri seară, la Gdansk, învingând echipa Manchester United în urma loviturilor de departajare, scor 12-11.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno 29’ pentru Villarreal şi Cavani 55’ pentru United.

La loviturile de departajare, la care scorul a fost 11-10, au marcat pentru Villarreal G. Moreno, Raba, Alcacer, A. Moreno, Parejo, Moi Gomez, Albiol, Coquelin, Gaspar, Torres şi Rulli, iar pentru United au înscris Mata, Telles, Fernandes, Rashford, Cavani, Fred, James, Shaw, Tuanzebe şi Lindelof. De Gea a ratat.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele