Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ce simte un antrenor care află că patronul său merge la închisoare. Reacţia lui Neagoe, după condamnarea lui Niculae

Superliga Publicat pe 18 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19991038/1/neagoe.jpg


Condamnarea definitivă la cinci ani de închisoare a lui Ioan Niculae l-a întristat pe Eugen Neagoe. Antrenorul a anunţat că Astra va organiza, vineri, o întrevedere la care vor participa jucătorii, dar şi restul oamenilor din club, pentru a vedea spre ce drum se va pleca.
 
"Chiar acum am aflat! E un moment dificil pentru Astra Giurgiu. Însă cel mai dificil este pentru domnul Niculae şi familia dânsului. Eu îi doresc multă putere chiar dacă dumneaului este o persoană extrem de puternică. Sper să treacă peste această perioadă grea pentru el şi familia dânsului. Mi-e greu să vorbesc despre asta.
 
Sper ca echipa să nu fie afectată din punct de vedere financiar. Nu prea am ce să mai comentez în această situaţie. O veste extrem de dură, mai ales că vine înaintea meciului cu Dinamo. Însă îmi pare rău în primul rând pentru domnul Ioan Niculae pentru că trece poate prin cel mai dificil moment din viaţa sa. Pentru nimeni nu e uşor. Probabil (n.red  – să îi afecteze pe jucători)! Eu însă sper să nu îi afecteze. O să avem o discuţie mâine cu toată lumea. Ei au dat dovadă de mare caracter până acum şi sunt nişte băieţi admirabili, au trecut peste toate problemele care s-au ivit la echipă şi sper la fel să se întâmple în continuare", a declarat Neagoe, pentru Fanatik.
 
Ioan Niculae (66 de ani), patronul celor de la Astra, a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare. Decizia în Dosarul Interagro este una definitivă!
 
În primă fază, cel mai bogat patron din Casa Liga 1 a primit o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, dar procurorii DNA au făcut recurs şi au cerut pedeapsa maximă. Iar judecătorii au dispus condmnarea la cinci ani de închisoare, anunţă Realitatea Plus.
 
Pe lângă pedeapsa principală, Niculae a primit şi interdicţiile de a fi acţionar, asociat şi administrator al unor societăţi comerciale pentru următorii trei ani, după executarea pedepsei.
 
Acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, Niculae a primit trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, într-o sentinţă dată de Tribunalul Bucureşti, dar decizia nu a fost, la acea vreme, una cu caracter definitiv. Procurorii suţin că, între august 2008 şi martie 2019, societăţile Interagro SA şi Libarom Agril SRL au încheiat şi derulat un contract fictiv, al cărui obiect era prestarea unor servicii din domeniul publicitar.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele