Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Ce simte un antrenor care-şi începe cariera cu un mandat de patru meciuri? Discursul lui Andrei Cristea, după demiterea prematură

Superliga Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20037631/1/ac.jpg


Demis de Comitetul Director al lui Poli Iaşi după doar un punct obţinut în patru meciuri şi atacat de primarul Mihai Chirica, Andrei Cristea (36 de ani) a oferit o primă reacţie la finalul scurtului mandat ca antrenor-jucător al echipei din Copou.
 
Vârful, care a strâns 405 meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, rămâne la dispoziţia clubului, din postura de jucător, iar singurul detaliu pe care vrea să-l scoată în faţă e legat de faptul că a ajuns pe banca tehnică într-un moment greu, după demiterea lui Daniel Pancu, şi într-o situaţie sportivă greu de deblocat:
 
"Nu vreau să comentez foarte multe, doar că eu am acceptat această poziţie într-un moment extrem de greu pentru echipă. În acelaşi timp eram al treilea golgeter al campionatului, toate sacrificiile pe care le-am făcut, le-am făcut cu sufletul pentru club şi pentru acest oraş. Îmi pare rău, sunt la dispoziţia clubului. Îmi doresc foarte mult să ne salvăm, indiferent de poziţia pe care o voi avea şi sunt convins că vom pune umărul cu toţii mai departe pentru salvarea echipei", a declarat Cristea, pentru ProSport.
 
"În primul rând ne-am gândit că echipei îi lipseşte un lider pe teren. Apoi, da, pentru ieşirile sale. Dacă eşti antrenor şi nu-ţi poţi stăpâni nervii mai bine te laşi, mergi în tribună şi mănânci seminţe. Am însărcinat Comitetul Director să ceară scuze mai multor oficiali. La Heleşteanu s-a renunţat pentru că n-a făcut faţă provocărilor din această iarnă, toate achiziţiile sale au fost dezastruoase", e discursul dur pe care Mihai Chirica l-a avut, miercuri, în ziua în care Cristea a fost îndepărtat de la echipă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele