Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ce spune Gică Craioveanu despre posibilitatea ca FC U să joace pe ”Ion Oblemenco”. Cine este vinovat pentru situaţia creată

Superliga Publicat pe 28 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19375178/1/craiova-stadion.jpg

Războiul dintre cele două echipe din Craiova continuă, iar Gică Craioveanu şi-a dat şi el cu părerea la una dintre cele mai arzătoare probleme dintre cele două părţi. Fostul fotbalist consideră că pe ”Ion Oblemenco” trebuie să joace ambele echipe, dacă este plătită taxa de închiriere a stadionului. Dacă nu vor fi probleme în acest sens, Craioveanu nu înţelege de ce nu ar putea juca amândouă.

A spus că totul ţine de Primăria Craiova. Dacă cei de acolo îşi dau acordul, atunci FC U poate juca partidele de pe teren propriu pe cel mai mare stadion al oraşului.  ”Eu nu cred că e vreun război. De fapt, lucrurile sunt foarte simple. Şi echipa lui Adrian Mititelu, FC U, poate juca pe Oblemenco. Nimeni nu se opune, dacă Adi plăteşte. Depinde de Primărie. Nu cred că domnul primar Genoiu l-ar refuza pe Mititelu. Ar fi bani care ar intra la bugetul local. Şi e vorba despre mulţi bani, undeva în jurul a 20.000 de euro pe lună. 10.000 înseamnă numai chiria. Cam atât dă domnul Rotaru. Adi să plătească şi el şi va juca”, a spus Gică Craioveanu pentru gsp.ro.

FC U Craiova a anunţat în nenumărate rânduri că vrea să joace pe ”Ion Oblemenco” din sezonul următor. Promovara în Liga 2 îi face pe cei de acolo să afirme că pot aduce mii de oameni la stadion, dar acest lucru se poate întâmpla doar dacă se schimbă prevederile sub care poate fi închiriat. Mai exact, arena poate fi cedată doar pentru disputarea partidelor din Liga 1, iar acest moment echipa este privată de acest privilegiu. Patronul Adrian Mititelu a dorit să plătească în avans chiria (120.000 de euro), dar Primăria Craiova a refuzat acest lucru.

FC U Craiova va avea un buget foarte mare pentru Liga 2, din sezonul următor. Echipa patronată de Adrian Mititelu va beneficia de două milioane de euro, bani cu care speră să promoveze în Liga 1. Marcel Puşcaş, preşedintele oltenilor, este cel care a făcut anunţul. Oficialul recunoaşte însă că bugetul nu va da traiectoria echipei în sezonul următor.

Face o analogie cu U Cluj, care la rândul ei a avut un buget tot de două milioane de euro, dar nu a reuşit promovarea şi, mai mult, a avut emoţii în privinţa retrogradării.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele