Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

Ce tratament i se administrează lui Andrei Marc, după ce a fost depistat cu COVID-19: ”Se întâmplă asta la 12 ore”

Liga II Publicat pe 29 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19406115/3/vlcsnap-2020-06-29-18h06m39s302.png
 
Andrei Marc, de la Concordia Chiajna, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Fundaşul central a declarat că este internat în spital şi va sta sub atenţia medicilor, până ce virusul dispare. În ceea ce priveşte testatea şi identificarea coronavirusului, abia la al treilea test a ieşit pozitiv, după ce precedentele două ieşiseră negative.
 
 
Referitor la tratamentul pe care îl urmează, Andrei Marc a precizat că îi sunt administrate un antibiotic şi un paracetamol, la 12 ore. 
 
Mă simt foarte bine. Nu, am avut luni o durere de cap şi atât. Am făcut două teste, iar la al treilea am ieşit pozitiv. Primesc la 12 ore un antibiotic şi un paracetamol. M-au sunat foşti colegi care nu prea credeau în acest virus şi acum au început să creadă. Sincer, e plictisitor să stai în spital, nu prea ai ce face. Nu ai voie să ieşi nicăieri. Sincer, coronavirusul este real, că stau de 5 zile în spital. Dacă nu mă omoară virusul, mă omoară plictiseala”, a declarat Andrei Marc pentru AntenaSport.
 
Andrei Marc nu este singurul jucător depistat cu COVID-19 de la Concordia Chiajna. Şi Ionuţ Biceanu a ieşi pozitiv. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele