Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

Cearta dintre Sepsi şi Budescu continuă! Patronul Laszlo Dioszegi, reacţie dură: ”E lipsit de educaţie. Nu vreau să am de-a face cu astfel de jucători”

FC Voluntari Publicat pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20567753/1/budescu-voluntari.jpg

Cearta de la distanţă dintre Sepsi şi Constantin Budescu continuă. Finanţatorul clubului din Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a avut o nouă reacţie faţă de mijlocaşul care a semnat zilele trecute cu FC Voluntari, în privinţa unei declaraţii cu privire la o altă ofertă pe care ar fi avut-o, de la FC U Craiova.

Deşi mijlocaşul a afirmat că le-a spus celor de la Sepsi de interesul oltenilor, Dioszegi a negat că acest lucru s-a întâmplat, întrucât, dacă aşa ar fi stat lucrurile cu adevărat, atunci ar fi ieşit din cursă pentru că nu e dispus să liciteze pentru jucători.

Laszlo Dioszegi a avut o nouă reacţie dură la adresa fostului mijlocaş al FCSB-ului.

Am văzut şi eu declaraţiile domnului Budescu şi vă spun foarte sincer că sunt dezamăgit de cele declarate de dânsul. Dacă el spune că a avut oferte şi de la FC U Craiova, iar domnul Adrian Mititelu îl dorea la ei, nici măcar nu mai stăteam de vorbă cu el. Noi nu facem licitaţii. Dar, dacă zice că avea oferte şi de la alte echipe, atunci de ce ne-a mai sunat pe noi să se autopropună la Sepsi? Nu l-am căutat noi, ci el pe noi.

Însă, domnul Budescu nu mi-a spus niciodată că are vreo ofertă de la FC U Craiova sau de la alte echipe, iar eu vreau să îi transmit că nu lucrez la circ ca să fac circ, aşa cum dânsul a spus că noi cei de la Sepsi am făcut circ. Dacă el consideră că un patron, adică eu, cel care l-am aşteptat stadion de la ora 8:00 de dimineaţa până la 17:00 face circ, atunci nu mai este nimic de comentat. A, ba da! Pentru acel cuvânt circ îi pot spune domnului Budescu că este lipsit de educaţie. Nu vreau să mai am niciodată de-a face cu astfel de jucători”, a declarat Dioszegi, pentru ProSport.

Chindia Târgovişte a reuşit să obţină un punct important cu revelaţia FC Voluntari, scor 0-0. Confruntarea s-a văzut în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. La oaspeţi, Constantin Budescu a debutat în repriza a doua, fiind introdus în locul lui Ion Gheorghe.

La finalul partidei, Budescu a explicat de ce a ales să semneze cu ilfovenii şi a dezvăluit că cei de la Sepsi au fost informaţi că e în negocieri şi cu alte echipe.

„Am ales această echipă pentru că per total este mai bine pentru mine. Au fost discuţii cu Sepsi, cu Craiova (n.r. FC ”U”), cu Voluntari. Le-am spus şi lor (n.r. celor de la Sepsi, cu care a fost pe punctul de a semna) atunci că încă mai sunt discuţii şi nu vreau să ies la televizor, dar au ieşit ei şi au făcut circ. A contat distanţa faţă de casă. M-am obişnuit aici şi îmi place.

(n.r. legat de ambiţiile echipei) Păi, nu este nimic stabilit şi mai avem mult de muncă până să rămânem în play-off”,
 a spus fotbalistul, la flash-interviuri.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele