Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Cehia vs Liga 1, care campionat e mai tare? VIDEO | Stanciu vede o singură diferenţă majoră între cele două ligi: "Aici se face diferenţa!"

Superliga Publicat pe 22 mai 2020
mail-share icon Email

Nicolae Stanciu spune că echipele din Liga 1 suferă din punct de vedere fizic.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19369071/1/vlcsnap-2020-05-22-11h00m41s552.png

Nicolae Stanciu a ajuns cu Slavia Praga în UEFA Champions League după ce a eliminat-o pe CFR Cluj. Feroviarii sunt lăudaţi pentru pregătirea fizică superioară rivalilor din Liga 1, dar Stanciu spune că tocmai aici au suferit clujenii anul trecut.

  • Campionatul Cehiei şi Liga 1 se văd LIVE pe posturile LOOK

„Noi am fost peste, în ambele meciuri am avut parametri mai buni decât ei şi acolo s-a făcut diferenţa. Din punct de vedere tehnic, calitativ, nu există diferenţe mari. Şi în România, şi aici sunt jucători foarte buni”, crede Stanciu.

Lider în Cehia, Slavia se pregăteşte pentru un play-off inedit. Punctele nu se înjumătăţesc ca în Liga 1, iar meciurile se joacă într-o singură manşă. Stanciu are o altă propunere pentru campionatul românesc.

“În România sunt posibilităţi, cu multe echipe de tradiţie în Liga 2 şi oricând se poate schimba sistemul să avem 18 sau 20 de echipe şi să se joace un campinat normal, fără play-off, fără nimic, cum se juca înainte”, a declarat mijlocaşul Slaviei.

Stanciu şi colegii săi de la Slavia au intrat în izolare după ce unul dintre jucători a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. În Cehia, echipele nu au avut parte de antrenamente cu aceleaşi restricţii ca în România.

“Am început antrenamentele direct în grupuri de 8, iar după 10 zile am trecut la grupuri de 11, eram doar două grupuri”, spune Stanciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele