Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Cei trei campioni mondiali care pot fi luaţi liberi de contract! Numele uriaşe care pot semna gratis cu orice echipă

Special Publicat pe 7 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19413821/1/gogo.jpg


Finalul lunii iunie a adus finalul de contract pentru sute de jucători din Europa, iar printre oamenii care pot semna acum gratis cu orice formaţie se numără şi câteva nume importante, inclusiv trei jucători care au în CV Cupa Mondială de fotbal.

Reluate în iunie, majoritatea campionatelor continuă şi în această lună, însă nu toţi jucătorii aflaţi pe final de contract au primit oferte de a-şi prelungi înţelegerile.

Iar printre aceştia se regăsesc nume mari din sportul Rege, precum Edinson Cavani, Ezequiel Garay sau Nuri Sahin.

Mario Gotze - pus pe liber de Borussia Dortmund

Primul pe listă e mijlocaşul german Mario Gotze, omul care decidea finala CM 2014 în favoarea Germaniei, cu un gol înscris în prelungirile meciului cu Argentina.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19413821/3/gooot.png


Gotze are doar 28 de ani, însă accidentările şi problemele de sănătate l-au făcut pe mijlocaş să intre în regres în ceea ce ar fi trebuit să reprezinte cea mai prolifică perioadă a carierei.

E însă cert că Gotze e un jucător de calitate, iar AC Milan pare dispusă să-i ofere şansa revenirii în prim-plan.

Edinson Cavani - pus pe liber de PSG

Un alt jucător la mare căutare e uruguayanul Edinson Cavani, care s-a despărţit de PSG după 7 ani şi nu  ajuns la o înţelegere cu francezii nici pentru o prelungire temporară, care să-i permită să joace în Champions League, în august.

Deşi are deja 33 de ani, Cavani e un fotbalist care nu duce lipsă de oferte şi cu siguranţă va continua la cel mai înalt nivel.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19413821/4/cavani.jpg

Benedikt Howedes - pus pe liber de Lokomotiv Moscova

Al doilea campion mondial de pe listă e fundaşul german Benedikt Howedes, titular în finala câştigată de Germania în faţa Argentinei în 2014.

Howedes are 32 de ani şi e gata să revină în Bundesliga.

Adil Rami - pus pe liber de Soci

Şi el campion mondial, în 2018, Rami a ajuns la 34 de ani, însă n-ar trebui să aibă probleme în a-şi găsi o echipă. Cel mai probabil, Rami va juca din nou în Ligue 1.

John Obi Mikel - pus pe liber de Trabzon

După 11 ani petrecuţi la Chelsea, Obi Mikel şi-a încercat norocul în China (Tianjin) şi în Turcia (Trabzon),  iar acum e gata de o nouă experienţă, în condiţiile în care are doar 33 de ani.

Nuri Sahin - pus pe liber de Werder Bremen

Nuri Sahin are doar 31 de ani, însă pare că joacă fotbal de o eternitate, în condiţiile în care în 2005 devenea cel mai tânăr debutant din istoria Borussiei Dortmund, la doar 16 ani.

A jucat la Real Madrid şi la Liverpool însă nu s-a impus, iar acum tocmai s-a despărţit de Werder Bremen. Ca variante, Sahin fie va continua în Germania, fie va semna cu o echipă din Turcia.

Ezequiel Garay - pus pe liber de Valencia

Trecut pe la Real Madrid, Garay s-a despărţit acum de Valencia şi e dorit de cluburi importante din Premier League.

Titular în finala CM 2014, pierdută de Argentina în faţa Germaniei, Garay are acum 33 de ani şi mai are destule de oferit.

Kevin Mirallas - pus pe liber de Antwerp

Considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători belgieni ai generaţiei sale, Mirallas e acum liber de contract după ce s-a despărţit de Antwerp.

Mirallas a jucat 186 de meciuri pentru Everton, marcând 38 de goluri, iar mijlocaşul de 32 de ani poate reprezenta o opţiune pentru o echipă de mijlocul clasamentului din Anglia.

Salomon Kalou - pus pe liber de Hertha Berlin

Salomon Kalou face 35 de ani în curând, însă  nu se gândeşte încă la retragere. După ce a câştigat tot ce se putea cu Chelsea, Kalou a avut parte de o perioadă foarte bună la Hertha, cu 53 de goluri înscrise în 173 de meciuri.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19413821/2/salomon-kalou-2.jpg


Ar putea reveni în Olanda, acolo unde şi-a început cariera, în 2003.

Mapou Yanga-Mbiwa - pus pe liber de Lyon

Fundaşul de 31 de ani şi-a încheiat socotelile cu Olympique Lyon, iar fostul jucător de la Newcastle sau AS Roma ar putea continua în Ligue 1, unde e dorit de Montpellier, club unde a şi devenit campion al Franţei în 2012.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele