Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Cel mai bine plătit sportiv din lume în 2020 n-a fost un fotbalist! Clasamentul întocmit de Forbes

Sporturi Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20183334/1/cristiano-ronaldo-declaratie-leo-messi-juventus-barcelona.jpg

Irlandezul Conor McGregor, starul artelor marţiale mixte (MMA), a fost sportivul cel mai bine plătit din lume în 2020, cu venituri de aproximativ 180 milioane de dolari (149 milioane euro), conform revistei Forbes. McGregor este urmat în acest clasament de către Leo Messi şi Cristiano Ronaldo.

McGregor, în vârstă de 32 ani, a disputat o singură luptă în cursul anului trecut, obţinând 22 de milioane dolari graţie victoriei obţinute în faţa americanului Donald Cerrone.

Restul de 158 milioane dolari provin, aşadar, din activităţile sale comerciale, în special din vânzarea acţiunilor deţinute la o marcă de whisky.

Potrivit Forbes, luptătorul irlandez a fost unul dintre cei patru sportivi care au câştigat peste 100 milioane dolari în 2020.

Fotbalistul argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) ocupă locul secund pe această listă, cu 130 milioane dolari, urmat de portughezul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), cu 120 milioane dolari.

Americanul Dak Prescott, jucătorul echipei de fotbal american Dallas Cowboys, completează clasamentul, cu venituri de 107,5 milioane dolari, devansându-l pe starul baschetului profesionist nord-american LeBron James (Los Angeles Lakers), care a adunat 96,5 milioane dolari în 2020.

Pe lista dată publicităţii de Forbes mai figurează fotbalistul brazilian Neymar, atacantul echipei Paris Saint-Germain (95 milioane dolari) şi tenismanul elveţian Roger Federer, care, chiar dacă nu a disputat decât un singur turneu în 2020, se află totuşi în topul 10 al câştigurilor, cu 90 milioane dolari.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele