Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20434691/1/reghe.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a 12-a din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Nistor '11, Markovici '14, Bancu '23, Ivan '71 şi Roguljici '90+2.

Laurenţiu Reghecampf şi-a lăudat jucătorii şi a ţinut să îl scoată în evidenţă pe Andrei Ivan, care s-a întors de la echipa naţională.

 ”Nu pot spune în câteva cuvinte ce au ascultat jucătorii. Le-am spus că au valoare, au calitate, să folosească toate calităţile pe care le au, să aibă spiritul de echipă. Andrei Ivan e un jucător fenomenal. I-am spus că dacă o ţine aşa, e greu să-l opreşti.

Poate juca pe orice poziţie din atac, poate juca şi al doilea vârf, e de explozie, e altruist. E un jucător care ne ajută mult şi cu siguranţă nu-l mai vedem la Craiova în scurt timp, dacă va continua aşa. Houri a ratat. Nu m-a deranjat.

Roguljic este un jucător bun, un mijlocaş cu o viziune bună, are nevoie de antrenamente, de meciuri. Am sperat ca azi să putem avea un avantaj ca să-l pot utiliza şi pe el, pentru că indiferent cât s-ar antrena, are nevoie de meciuri”,
a spus Reghe, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri