Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Cel mai frumos compliment pentru Alphonso Davies: "Îmi aduci fericire în ochi când te văd jucând, puştiule"

Bayern Munchen Publicat pe 15 aug 2020
mail-share icon Email

Marcelo, fundaşul stânga al lui Real Madrid, i-a transmis mesaj cu totul şi cu totul deosebit lui Alphonso Davies, fotbalistul canadian al lui Bayern Munchen.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19452436/1/davies.jpg

Fundaşul stânga în vârstă de 19 ani a evoluat entuziasmant, vineri seară, în victoria istorică obţinută de bavarezi contra Barcelonei, scor 8-2. Fotbalistul canadian a pasat decisiv la golul de 5-2, după o acţiune de toată frumuseţea în flancul stâng.

La final, Davies a fost complimentat de brazilianul Marcelo, cel care a fost considerat ani la rând cel mai bun fundaş stânga din lume. "Îmi aduci fericire în ochi când te văd jucând, puştiule", i-a scris Marcelo lui Davies, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing performance from the team last night  #AD19

A post shared by A D 1 9 (@alphonsodaviess) on

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele