Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Cel mai slab ‘tricolor’ în meciul cu Macedonia de Nord, apărat de Rădoi. "Markovic e un copil. Nu putem să avem aşteptări să ne salveze"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 9 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20388215/1/macedonia-de-nord-romania-preliminariile-cm-2022-8-09-2021-2.jpg

Naţionala României s-a mulţumit cu un egal la Skopje, cu Macedonia de Nord, scor 0-0, în grupa J din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Fără multe soluţii în zona ofensivă, Mirel Rădoi a mizat din nou pe Jovan Markovic (20 de ani), dar atacantul Universităţii Craiova a jucat foarte slab. Selecţionerul i-a luat apărarea lui Markovic şi a subliniat că este un jucător de perspectivă, dar fără experienţă la nivel înalt.

România a fost dominată la toate capitolele de către Macedonia de Nord: posesie 57-43%, ocazii de gol 14-7, şuturi pe poartă 6-2.

România a evoluat în formula: 1. Niţă – 2. Raţiu, 6. Chiricheş-cpt., 5. Nedelcearu, 22. Camora – 23. Stanciu, 14. Nedelcu (18. R. Marin, 63'), 8. Cicâldău – 20. Man, 9. Markovic (7. Cordea, 63'), 13. Sorescu (11. M. Marin, 74').

Jovan Markovic, convocat în premieră la echipa naţională, a jucat 14 minute cu Islanda, 64 de minute cu Liechtenstein şi 63 de minute cu Macedonia de Nord.

Pe durata partidei de la Skopje, Markovic a fost certat de mai multe ori de către coechipieri (Dennis Man, Alexandru Cicâldău), pentru deciziile luate în anumite faze.

"Nu am ce să-i reproşez lui Markovic, e un copil. Nu putem să avem aşteptări să vină Markovic să ne salveze, să ne ducă la Mondial de unul singur. Ăştia sunt atacanţii în momentul de faţă şi încercăm să mergem mai departe. Încercăm să-l ajutăm pe Markovic, va trebui să muncească mai mult şi o va face, pentru că noul staff de la Craiova îl va ajuta şi s-a văzut o îmbunătăţire clară, inclusiv din punct de vedere fizic. Cu siguranţă că în următoarele meciuri va prinde mai multă încredere şi mai multe minute la echipa de club, iar la echipa naţională va avea altă evoluţie", a spus Mirel Rădoi la PRO TV.

Programul României în luna octombrie:

  • 8 octombrie: Germania – România (Hamburg)
  • 11 octombrie: România – Armenia (Bucureşti, stadionul Steaua)

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20388215/2/grupa-j.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri