Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Cel mai tare transfer al anului nu vine din fotbal! Revenire de senzaţie în Formula 1 anunţată astăzi

Formula 1 Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19414625/1/f1.jpg

Ceea ce la început părea doar un zvon a fost confirmat astăzi: Fernando Alonso, care la finalul lunii va împlini 39 de ani, revine în Formula 1 după doi ani de pauză.

Marca anunţă "transferul verii" în lumea sportului, după ce pilotul spaniol şi-a dat acordul să concureze din nou pentru Renault, din sezonul viitor de Formula 1.

  • Formula 1 se vede în România pe Look Sport 3 Motors&Fights.

Fernando Alonso la Renault, în Formula 1

Conform sursei citate, anunţul oficial al acordului va fi făcut în cursul zilei de miercuri, într-o conferinţă de presă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19414625/2/transfer1.jpg

Astfel, Alonso va concura pentru a treia oară în carieră pentru Renault, echipă alături de care a cucerit două titluri de campion mondial, în 2005 şi 2006.

Alonso, unul dintre cei mai de succes piloţi din istoria recentă a F1 îl va avea ca partener pe Esteban Ocon, după ce Ricciardo a semnat deja cu McLaren.

Alonso renunţase la cariera de pilot în Formula 1 în 2018, iar între timp a concurat în alte discipline automobilistice, precum Indianapolis 500 sau World Endurance Championship, unde a devenit campion mondial cu Toyota.

Alonso are 32 de victorii în Formula 1, ultima datând din 2013.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele