Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Cel mai titrat fotbalist in istorie a rămas fără echipă! Anunţul oficial al clubului

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20398129/1/alves.jpg

Dani Alves, fundaşul în vârstă de 38 de ani, s-a despărţit oficial de Sao Paulo. A evoluat doi ani în total, la formaţia braziliană. 

Principalul motiv al despărţirii ar fi fost din cauza factorului financiar şi al unui conflict dintre brazilian şi şefii clubului. Dani Alves era cel mai bine plătit fotbalist din America de Sud, iar cei de la Sao Paulo nu-şi mai permiteau să-l plătească la fel şi în continuare. Conform relatărilor din presa internaţională i s-a propus un nou contract, pe care însă nu l-a acceptat. 

Mai mult, Alves ar fi plecat şi cu o restanţă salarială în valoare de trei milioane de euro.

Unde ar putea ajunge Dani Alves mai departe 

Publicaţia spaniolă Marca scrie că viitoarea destinaţie a fundaşului brazilian ar putea fi campionatul american MLS, de unde are câteva oferte. De asemenea se află în discuţii şi cu două formaţii argentiniene de renume, Boca Juniors şi River Plate. 

În această vară, Dani Alves a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi astfel a devenit cel mai titrat fotbalist din istorie, cu 43 de trofee. Cupa Mondială este singurul trofeu care îi lipseşte, iar campionatul din 2022 este cel mai probabil ultima lui şansă de a triumfa. În condiţiile în care va fi convocat, bineînţeles. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri